Reduced price! Adaptív Nagyobb kép

Adaptív

DoTerraAdaptív

New product

Több info

Adaptív

Az Adaptiv illóolaj keverék a hatékony stressz kezelést segítik a mindennapokban. Amikor kell egy kis segítség, hogy megnyugodjunk akkor tudjuk használni ezt az illóolaj keveréket. Tartsd kéznél a ridikülünkbe az Adaptiv touch golyós változatot, hogy új környezetben és helyzetben segítségünkre lehessen. Segít lecsillapodni és lehűteni az érzelmeinket  A levendula, a magnólia, a neroli és az ámbrafa nyugtató hatással bírnak, míg a vadnarancs és a fodormenta energizál és fel élénkít bennünket.. Ezeken kívül a copaiba és a rozmaring segítenek a felfokozott érzelmek csillapításában, hogy újra visszatérhessenek egy nyugodt állapotba, ahol képesek vagyunk tisztán látni és megfelelő döntéseket hozni. Akár fáradt és kialvatlanok, akár határozatlanok és ingerlékenyek vagyunk az Adaptív használatával segíthet testnek és léleknek egyensúlyban maradni. A két termék erősítik egymás hatását használhatjuk együttesen is őket.

Összetevők: Levendula, magnólia, neroli, ámbrafa, copaiba, rozmaring.

Elsődleges felhasználás: Felfokozott érzelmek, stressz kezelésére, érzelmek lecsillapítására, fáradtság, kialvatlanság, ingerlékenység.

Hogyan alkalmazd: Az Adaptiv touch a pulzus pontokra kenve helyileg alkalmazható, szükség esetén kenjük a tarkóra, csuklóra, halántékra. Az Adaptiv 15 ml-es cseppentős változatból tegyünk 3-4 csepp illóolajat diffúzorba, a nyugodt pillanatokért. Tegyünk 1-2 cseppet a tenyerünkbe, üljünk le egy nyugodt helyre és inhaláljuk pár percig, amíg újra nyugodt és kiegyensúlyozott állapotba kerülünk. Az Adaptív külsőleg használható.

 

fizetési módok