Reduced price! Copaiba illóolaj Nagyobb kép

Copaiba 15 ml

DoTerraCopaiba15

New product

Több info

Copaiba 15 ml

Copaiba igen ígéretes illóolaj, sokrétűen használható a nagyon magas beta-caryophyllene tartalma miatt közvetlen  hatással van az immunrendszer CB 2 receptorok működésére és így erőteljesen hat a szervezet egyensúlyi állapotának (homeosztázis) vissza állítására. A legnagyobb hatása az idegrendszerre és az immunrendszerre fejti ki, ugyanakkor nem kapcsolódik a CB 1 receptorokhoz, melyek aktivitása nem kívánatos pszichoaktív hatást fejt ki a szervezetben. A Copaiba nem tartalmaz kannabinoidokat!

A copaiba illóolaj a Copaiba fa gyantájából származik, tehát  gyanta begyűjtéséhez a fát úgy lékelik meg mint egy juhar fát, a lékelés során az olaj gyanta kiszivárog a felszínre és ezután lepárlással ebből nyerik ki az illóolajat. A copaiba fa több, mint 30 m magasra megnő a trópusi Dél-Amerikában, az Amazonas őserdőben. A fitocanabidok a Copaiba esetében a béta kariofillén, interakcióba lép a sejt felszínén található receptorral és változásokat idéznek elő a sejtekben. 

Olyan támogatással és erővel rendelkezik, ami hatékonyan segíti az immunrendszerünket és a test immunműködését. Olyan támogatással és erővel rendelkezik, ami  a testünk endokrin rendszerét segíti. A doTERRA Copaiba illóolaja igen egyedi, mivel 4 copaiba fajjal dolgoznak, ettől egy erőteljes kémiai spektrumot kapunk, egyedi szinergia jön létre a kémiájában. Nem árt a fának fenntartható módja az illóolaj begyűjtésének, így van elegendő mennyiség. Nem csak a tisztaság jellemző, hanem a terápiás potenciál is nagyon magas

 A Copaiba olajat széles körben használják kozmetikai termékekben, szappanokban, krémekben, testápolókban és parfümökben. A 16. század óta használják a tradicionális gyógyításban az északi és északkeleti Brazíliában.  Belsőleg alkalmazva támogatja a szív és érrendszer, immunrendszer, emésztőrendszer, idegrendszer és légzőrendszer egészségét. 

Elsődleges felhasználás: Minden idegrendszerrel összefüggő problémánál érdemes használni, mivel támogatja az idegrendszer megfelelő működését. Támogatja a szív- és érrendszer működését. Hozzájárul a megfelelő emésztési funkciók működéséhez, hasi puffadás, hányinger. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentőLégzőszervi problémák, mandula gyulladás. Vizelet vissza tartási problémák, húgyuti és hüvely fertőzések. Bőrbetegségek, ekcéma, pikkelysömör. Bőr öregedés, kollagén termelés segítés. Endometriózis, PMS tünetegyüttes. Szorongás, alvászavar. Az időskori elbutulásra, demencia lassítása.

Hogyan alkalmazd: Használható belsőleg nyelv alá 1-2 cseppet naponta akár többször is. Fájó területre kenni ínygyulladás, arthritis, köszvény. Kézremegés esetén a tenyérbe cseppenteni 2-3 cseppet, a kézbe óvatosan bedörzsölni, utána jó mélyen inhalálni. Diffúzorban is bátran használhatjuk, hogy gondoskodjunk a helyiség fertőtlenítéséről és nyugodt békés légkört teremtsünk, érdemes más olajokkal kombinálva használni.

A Copaiba illóolajjal számos klinikai vizsgálatot végeztek. A tudományos publikációkat megtalálhatod a www.aromaticsscience.com weboldalon.

 

fizetési módok