Reduced price! gyetvay@t-online.hu Nagyobb kép

Concept TE2051 Kenyérpirító WHITE

New product

Több info

Concept TE2051 Kenyérpirító WHITE

Nehezen indul a reggel? Ez sem probléma, a Concept TE2051 kenyérpirító ugyanis pillanatok alatt készíti el a ropogós pirítóst számodra - egészségesen és egyetlen csepp zsír nélkül. Ez a készülék rendkívül széles nyílással rendelkezik a kenyérszeletek számára, összesen két nyílással, ezt egészíti ki az elektronikus időzítő és a 6 szintenállítható pirítás. A TE2051 kenyérpirító emellett kiolvasztás és felmelegítés funkcióval is bír, illetve azonnal abba is hagyhatja a kenyér pirítását. Amint végzett, a kenyérszeleteket automatikusan kiemeli, a Concept TE2051 pedig kikapcsol. Ennek a modellnek az egyik előnye az igazán egyszerű tisztítása.

6 szintű pirítás

Automatikus középre helyezés

3 féle dizájn

A Concept TE2051 főbb jellemzői

  •          Süss vékony és vastag szeleteket (extra széles, 36 mm-es nyílás) vagy más péksüteményeket
  •          Concept TE2051 6 pirítási szinttel
  •          Automatikus középre helyezés a kenyér egyenletes pirításához
  •          A Concept kenyérpirító kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  •          A csúszásgátló lábakkal szilárdan a helyén marad a konyhapulton vagy az asztalon
  •          A kenyér automatikus kiadása
  •          A Concept TE2051 kenyérpirító automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik
  •          A Concept TE2051 tisztítása könnyű

Tökéletesre sült pirítós

A Concept TE2051 kenyérpirítóval egyenletesen sütheted át a kenyérszeleteket vagy más péksüteményeket. Minderről az automatikus középre helyezés gondoskodik, amely a behelyezett szeletet pontosan a Concept TE2051 kenyérpirító nyílásának közepére igazítja.

Concept TE2051  kenyérpirító könnyű tisztítással

A Concept TE2051 kenyérpirító tisztítása valóban könnyű. Minden egyes használat után húzd ki a készülék alatt található tálcát, seperd le róla a morzsákat a szemetesbe, majd helyezd azt vissza.

A Concept TE2051  használata maximálisan biztonságos

A magasra emelő kar funkció biztosítja az elkészült kenyérszeletek könnyű és biztonságos eltávolítását a Concept TE2051 készülékből. A kenyérpirító stabilitásáért a csúszásmentes lábak felelnek. A Concept TE2051 kenyérpirítót elhelyezheted a konnektorhoz közel, a kábelt pedig játszi könnyedséggel elrejtheted a készülék belsejében kialakítotttárolóhelyen.

Válaszd ki a konyhádba megfelelő színt

Akkor se keseredj el, hogyha a fehér formatervezésű Concept TE2051 készüléke nem illik a konyhádhoz. Ezt a modellt fekete vagy rozsdamentes acél színekben is megvásárolhatod.

 

 

fizetési módok