Új Reduced price! CONCEPT SV3060 700W Nagyobb kép

CONCEPT SV3060 700W

New product

Több info

CONCEPT SV3060 700W


Mindenhogyan szereted a pirítóst? Ez esetben a Concept SV3060 3 az 1-ben szendvicssütő remek választás számodra. Első pillantásra lenyűgöz modern fekete megjelenésével, amely minden konyhában nagyszerűen mutat majd. Kompakt méreteinek hála kényelmesen tárolhatod a konyhaszekrényben. Előnye, hogy a szendvicssütő cserélhető sütőlapokkal teszi lehetővé a finom gofri készítését vagy a kedvenc zöldségeid és a húsok grillezését. A sütőlapok tapadásmentes felülete gondoskodik arról, hogy ne égjen meg rajta a pirítós. Használat után a karbantartása és tisztítása egyszerre gyors és kényelmes. A Concept SV3060 szendvicssütővel nemcsak magadnak, hanem az egész családnak örömet okozhatsz, hiszen a pirítós egy olyan étel, amelyet nem lehet megunni.

3 az 1-ben
Gyors elkészítés
Könnyű karbantartás
A Concept SV3060 3 az 1-ben szendvicssütő főbb jellemzői
Modern fekete design
3 az 1-ben - kenyérpirító, gofrisütő és grill
Sós, de édes pirítóst is készíthetsz vele
Kompakt méretek a könnyű tárolásért
Sütőlemezek tapadásmentes felülettel
Lehűlés után egyszerűen töröld át a lemezeket nedves ruhával vagy papírtörlővel
Praktikus hideg markolat
A biztonsági retesz biztonságosan lezárja a sütőlemezeket
A sütőlapok eltávolíthatók és mosogatógépben moshatók
Felmelegedést jelző fény (zöld = kész / piros = felmelegedés)

Sokoldalú 3 az 1-ben segítség minden háztartásban
Nagyszerű hírrel érkezünk a pirítós szerelmeseinek, a Concept SV3060 készülékkel finom pirítóst készíthetnek rövid idő alatt. Készíts különböző ízesítésű pirítósokat és élvezd a finom harapnivalót, amelyet lehetetlen megunni. Bónuszként a szendvicssütőben gofrit vagy grillezett húst és zöldségeket is készíthetsz. A képzeletnek semmi sem szabhat határt. Egyszerűen cseréld ki a sütőlapokat és láss neki a munkának. Kompakt méretének köszönhetően a Concept SV3060 szendvicssütő nem foglal sok helyet. Komfortosan elhelyezheted a konyhaszekrényben vagy közvetlenül a konyhapulton.

A Concept SV3060 karbantartása könnyű és gyors
A Concept SV3060 szendvicssütő legfőbb előnye a könnyű és gyors karbantartása. A sütőlapok tapadásmentes felülettel készültek, így a pirítós nem ég meg rajta. Miután a készülék kihűlt, egyszerűen töröld át a lapokat nedves törlőruhával vagy papírtörlővel.

Első a biztonság
A Concept SV3060 szendvicssütő praktikus hideg markolattal gondoskodik a biztonságról illetve a készülék könnyű használatáról nyitás és zárás közben. A biztonsági retesz segítségével kényelmesen bezárhatod a sütőlapokat. A szendvicssütő fényjelzéssel tájékoztat, hogyha már felmelegedett a készülék. A Concept SV3060 csúszásmentes lábakkal akadályozza meg a készülék elmozdulását használat közben.
További információk:
Energiafogyasztás: 700 W
Feszültség: 220-240 V
Méretek: 23 x 23 x 9 cm

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

CONCEPT SV3060 700W

CONCEPT SV3060 700W

25.jpg

fizetési módok