Új Reduced price! CONCEPT SV3052 700W Nagyobb kép

CONCEPT SV3052 700W

New product

Több info

CONCEPT SV3052 700W


Mindenhogyan szereted a pirítóst? Ez esetben a Concept SV3052 szendvicssütő remek választás számodra. Első pillantásra lenyűgöz modern fekete megjelenésével, amely minden konyhában nagyszerűen mutat majd. Kompakt méreteinek hála kényelmesen tárolhatod a konyhaszekrényben. A sütőlapok tapadásmentes felülete gondoskodik arról, hogy ne égjen meg rajta a pirítós. Használat után a karbantartása és tisztítása egyszerre gyors és kényelmes. A Concept SV3052 szendvicssütővel nemcsak magadnak, hanem az egész családnak örömet okozhatsz, hiszen a pirítós egy olyan étel, amelyet nem lehet megunni.

Dizájnos
Gyors elkészítés
Könnyű karbantartás
A Concept SV3052 szendvicssütő főbb jellemzői
A Concept SV3052 szendvicssütő modern fekete verziója praktikus markolattal
Sós, de édes pirítóst is készíthetsz vele
Kompakt méretek a könnyű tárolásért
Sütőlemezek tapadásmentes felülettel
Lehűlés után egyszerűen töröld át a lemezeket nedves ruhával vagy papírtörlővel
Négyszögletes sütőlemezzel
A biztonsági retesz biztonságosan lezárja a sütőlemezeket
Felmelegedést jelző fény (zöld = kész / piros = felmelegedés)
Sokoldalú segítség minden háztartásban
Nagyszerű hírrel érkezünk a pirítós szerelmeseinek, a Concept SV3052 készülékkel finom pirítóst készíthetnek rövid idő alatt. Készíts különböző ízesítésű pirítósokat és élvezd a finom harapnivalót, amelyet lehetetlen megunni. Készíthetsz sós vagy édes pirítóst is. A képzeletnek semmi sem szabhat határt. Kompakt méretének köszönhetően a Concept SV3052 szendvicssütő nem foglal sok helyet. Komfortosan elhelyezheted a konyhaszekrényben vagy közvetlenül a konyhapulton.

A Concept SV3052 karbantartása könnyű és gyors
A Concept SV3052 szendvicssütő legfőbb előnye a könnyű és gyors karbantartása. A sütőlapok tapadásmentes felülettel készültek, így a pirítós nem ég meg rajta. Miután a készülék kihűlt, egyszerűen töröld át a lapokat nedves törlőruhával vagy papírtörlővel.

CONCEPT SV3052 szendvicssütő
Első a biztonság
A Concept SV3052 szendvicssütő praktikus hideg markolattal gondoskodik a biztonságról illetve a készülék könnyű használatáról nyitás és zárás közben. A biztonsági retesz segítségével kényelmesen bezárhatod a sütőlapokat. A szendvicssütő fényjelzéssel tájékoztat, hogyha már felmelegedett a készülék. A Concept SV3052 csúszásmentes lábakkal akadályozza meg a készülék elmozdulását használat közben.

További információk:

Energiafogyasztás: 700 W
Feszültség: 220-240 V
Méretek: 23 x 23 x 9 cm

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

CONCEPT SV3052 700W

CONCEPT SV3052 700W

5.jpg

fizetési módok