Reduced price! 43" Hyundai FLM 43TS543 SMART Nagyobb kép

43" Hyundai FLM 43TS543 SMART

New product

Több info

43" Hyundai FLM 43TS543 SMART 

43"-os Hyundai FLM 43TS543 SMART LED televízió

A Full HD TV nem csupán egy hagyományos eszköz, hanem otthonod középpontja lesz. A Hyundai FLM 43TS543 SMART még a legigényesebb nézőket is kielégíti, hiszen HDR és HLG technológiákkal rendelkezik, amelyek életet adnak a színeknek és kiegyensúlyozott kontrasztot hoznak létre. Ezenkívül a 400 Hz-es képfeldolgozási index jelentősen megnöveli a dinamikus jelenetek élességét, így csupa élményre számíthatsz.

A Hyundai FLM 43TS543 SMART LED okosabb, mint gondolnád

SMART TV-ként elvárható, hogy a Hyundai FLM 43TS543 valami különlegesen hozzon el számodra! Vicces videók a YouTube-on, addiktív sorozatok a Netflix platformon, vagy filmes hírek megtekintése az Amazon Prime Video-on illetve a Skylink Live TV-n mind-mind részét képezik a Hyundai FLM 43TS543 televíziónak. A „piros gomb” illetve HbbTVtechnológia lehetővé teszi az egyes állomások televíziós archívumainak böngészését. És ha nem szeretnéd, hogy megzavarjon a Wi-Fi router esetleges hibája, használd a LAN bemenetet a készülék közvetlen internetkapcsolatához. 

Mindig tartogat valami extrát

A Hyundai FLM 43TS543 SMART televízió sok-sok funkciót kínál. Multifunkcionalitását a DVB-T2, DVB-C és DVB-S2 tunerek bizonyítják, amelyek lehetővé teszik a földi-, kábeles- és műholdas műsorszóráshoz történő csatlakozást, továbbá CI slot is rendelkezésedre áll. Biztosan értékelni fogod a FastScan funkciót, amelynek köszönhetően a Skylink automatikusan programokat fog keresni neked. A HDMI és USB portok lehetővé teszik a Hyundai FLM 43TS543 tévékészülék csatlakoztatását laptophoz vagy filmek lejátszását flash meghajtóról.

A Hyundai FLM 43TS543 televízió legfőbb jellemzői 

  •          Hyundai TV-t 108 centiméteres átlóval
  •          HDR és HLG technológiákkal felszerelve
  •          400 Hz képfeldolgozási index
  •          Intelligens funkciók a leghíresebb platformok formájában
  •          A DVB-T2, DVB-C és DVB-S2 tunerek bizonyítják a készülék multifunkcionalitását
  •          A Hyundai FLM 43TS543 televízió CI-slottal
  •          FastScan, amelynek köszönhetően a Skylink automatikusan programokat ajánl

 

fizetési módok