Új Reduced price! 50" Thomson 50UG6300 Nagyobb kép

50" Thomson 50UG6300

New product

Több info

50" Thomson 50UG6300

4K Ultra HD HDR-rel: a nagy felbontás, a hihetetlen kontraszt és a színek által nyújtott minőség

A 4K Ultra HD képviseli a Thomson 50UG6300 televízió prémium minőségét és nem csak nagy felbontása miatt. Ez a készülék kivételesen tiszta és éles, részletgazdag képvilágot nyújt. A nagy felbontást a HDR vagy más néven a High Dynamic Range egészíti ki - a magas dinamikatartomány adja meg a kép mélységét és élénkségét a magas kontraszttal, precízen bánik a fényerővel és páratlan tartományú élénk színekkel és színárnyalattal dolgozik.

A Thomson 50UG6300 HDR-t használ a kiváló kontraszt, széles színválaszték és finom részletek eléréséhez 

A HDR a legújabb szabvány az Ultra HD képminőségben. Ez a szabvány magasabb kontrasztot és sokkal változatosabb színpalettát alkalmaz, mint a hagyományos SDR tartalom. Ennek köszönhetően a Thomson 50UG6300 televízió eredményesebben jeleníti meg a sötét és világos jeleneteket, így tehát olyan lenyűgöző részletgazdagságban élvezheted azokat, mint ezelőtt még soha.

HDR HLG (HYBRID LOG GAMMA): A HDR műsorszolgáltatás jövője

A Thomson 50UG6300 tökéletesen készen áll az új adás közvetítésére nem csak a DVB-T2 támogatásával, amely már jelen van a földfelszíni adásban, hanem a közelgő kiváló minőségű HDR formátum támogatásával is a Hybrid Log Gamma – HLG-nek köszönhetően. A HLG-HDR támogatásával a nézők egy teljesen új, igazán valósághű és magával ragadó közvetítés minőségét élvezhetik a Thomson 50UG6300 televízióval, amelyet lenyűgöző kontraszt és fantasztikusan sokszínű paletta tesznek teljessé. Készülj fel a jövőre a HLG-re alkalmas közvetítéssel.

Az 1500 PPI képfeldolgozó index biztosítja a kitűnő minőségű képeket a Thomson 50UG6300képernyőjén

A Picture Performance Index (PPI) egy képminőség-indikátor, amely figyelembe veszi a képminőségen belül az egyes elemeket. Ez magában foglalja egyes elemek olyan értékelését, mint például a felbontás, kontraszt, színterjedelem, a mozgás renderelése illetve a képernyő típusa. A Thomson 50UG6300 televízió PPI értéke 1500, ez azt jelenti, hogy a 4K HDR kijelzője 10-bites színmélységgel dolgozik, illetve a Micro Dimming funkciót alkalmazza a fényerő és a kontraszt beállításához.

A Thomson 50UG6300 a SMART TV 3.0 operációs rendszert használja 

A Smart TV 3.0 egy valóban felhasználóbarát és igazán funkcionális operációs rendszer a Thomson 50UG6300 televízió számára. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzáférjenek a kedvenc tartalmaikhoz. Az App Store segítségével számos alkalmazás letölthető a Thomson 50UG6300 készülékre. A Smart TV 3.0 segítségével olyan népszerű szolgáltatásokat is kiélvezhetsz 4K Ultra HD minőségben, HDR támogatással, mint például a YouTube vagy a Netflix.

YOUTUBE: Élvezd a videókat 4K HDR minőségben

A YouTube platformon mindenki megtalálja a neki tetsző videókat és műfajokat. Most 4K HDR kiváló képminőségben élvezheted. Használhatod a T-Cast szolgáltatást is a Youtube tartalmak megosztásához a mobiltelefonodról a Thomson 50UG6300 okos televízióra. Hozd ki a legtöbbet az új televízió készülékedből a Youtube 4K HDR segítségével!

Mobileszközök és a Thomson 50UG6300 TV

A Thomson 50UG6300 okos televíziónak köszönhetően különféle célokra használhatod fel a mobiltelefon és a tévé kombinációját. A T-Cast alkalmazás, amely ingyenesen elérhető az Android és iOS mobileszközökre, lehetővé teszi, hogy megoszd a tartalmakat a mobilkészülékekről vezeték nélkül a Thomson 50UG6300 televízióval, sőt, segítségével helyettesítheted a távirányítót is azáltal, hogy közvetlenül a mobil készülékekről irányítod a Thomson okos televíziót.

A Dolby Audio feldobja a kedvenc tartalmaidat

A filmiparban a Dolby márka a professzionalizmus és a tökéletes élmények jelképe. A Thomson 50UG6300 televízió által is alkalmazott Dolby Audio hangzás dinamikus és kiváló minőségű térhatású hangzást nyújt, amelyet minden típusú tartalomnál nagyra értékelhetsz, legyen szó akár filmekről, sorozatokról, online videókról, zenéről, játékokról vagy TV műsorokról.

Thomson 50UG6300 vékony és időtálló kialakítással

A Thomson 50UG6300 okostévé karcsú, stílusos formatervezéssel és olyan intelligens funkciókkal érkezik, amely által ízléses és praktikus választás minden belső térbe. Nem kell kompromisszumot kötnöd a design és a teljesítmény között.

 

 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

50" Thomson 50UG6300

50" Thomson 50UG6300

15.jpg

fizetési módok