Reduced price! Emos E5005 Nagyobb kép

Emos E5005

New product

Több info

Az Emos E5005 időjárás állomás főbb jellemzői

 •          Meteorológiai készülék a beltéri és kültéri hőmérséklet és páratartalom mérésére
 •          Időjárás előrejelzés
 •          Fehér LED háttérvilágítás a remek láthatóság érdekében
 •          Érzékelő távolsága akár 30 m
 •          DCF jel által vezérelt óra
 •          Az Emos időjárás állomás barométerrel rendelkezik
 •          Ébresztőóra ismételt riasztással
 •          Hőmérsékletmérés -50 °C és 70 °C között
 •          Páratartalommérés 20% és 95% között
 •          Átviteli frekvencia 433 MHz
 •          Az Emos E5005 időjárás állomás fehér színű

Emos E5005 időjárás állomás

Az Emos időjárás állomás nem csak az aktuális hőmérsékletről tájékoztat, hanem a várható időjárásról is. A készülék prémium minőségű háttérvilágítású VA kijelzővel érkezik, amely jól látható. Másik előnye, hogy méri a hőmérsékletet és megjeleníti az időt és a dátumot. Az Emos E5005 emellett barométerrel, hőmérséklet kijelzővel és holdfázis kijelzés funkcióval is rendelkezik.

Az időjárás többé nem okoz meglepetést

Az Emos E5005 időjárás állomás tájékoztatást nyújt a néhány órán belül várható hőmérsékletről, így az időjárás már nem tud többé meglepetést okozni. Az Emos időjárás állomással gyorsan megmérheted a benti és a kinti hőmérsékletet egyaránt. Kiválaszthatod, hogy a készülék a mért értékeket °C vagy F mértékegységben jelenítse meg. A mért értékek a kültéri hőmérséklet esetében -20 °C és + 70 °C közötti tartományba, míg a beltéri hőmérséklet esetében 0°C és + 50 °C közötti tartományba eshetnek.

Az Emos E5005 időjárás állomás kijelzi a pontos időt

Az aktuális hőmérsékletről való kifogástalan tájékoztatás mellett az Emos E5005 időjárás állomás a DCF rádiójelek használatával még a pontos időt is elárulja. A készülék továbbá rögzíti a maximum és minimum hőmérsékletértékeket és grafikonon meg is jeleníti ezeket. Másik előnye a Szundi funkció, így biztosan nem ébredsz későn reggelente.

Fehér LED háttérvilágítás a kiváló láthatóság érdekében

Az Emos E5005 időjárás állomás kijelzőjének mérete 161 × 86 mm. A fehér LED háttérvilágítás gondoskodik a tökéletesen tiszta és jól látható kijelzőről minden szituációban. Három különböző erősségű háttérvilágítás közül választhatsz.

 

Az Emos időjárás állomás telepítése egyszerű

Az időjárás állomás telepítésekor több opció áll rendelkezésedre. Elhelyezheted azt a gardróbszekrényre, a polcra vagy az éjjeliszekrényre is, vagy rögzítheted azt a falra.

Az Emos E5005 állomás érzékelőjének hatótávolsága akár 30 méter is lehet

Az Emos E5005 kültéri érzékelője tökéletes információt biztosít a kinti időjárásról. Az érzékelő hatótávolsága 30 méter, két darab 1,5 V AAA elem működteti. Maximum három érzékelőt csatlakoztathatsz az állomáshoz. Az időjárás állomást három darab 1,5 V AAA elem táplálja. A készlet nem tartalmazza az elemeket.

 

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Emos E5005

Emos E5005

20.jpg

fizetési módok