Reduced price! Surface 3 Laptop 128GB i5 8GB platinum Nagyobb kép

Surface 3 Laptop 128GB i5 8GB platinum

New product

Több info

Surface 3 Laptop 128GB i5 8GB platinum

Microsoft Surface 3 laptop

Bemutatjuk a legújabb generációs laptopot közvetlenül a Microsoft műhelyéből. Pontosabban a 13,5"-es, érintőképernyős Surface 3 laptopról van szó. Az előző generációhoz képest javult a teljesítmény, mivel a Microsoft a 10. generációs Intel Ice Lake mobil CPU-ra fogadott.

USB-C

Csatlakoztass külső monitort, dokkoló állomást, újabb USB eszközt és egyéb kiegészítőket az USB-C port segítségével.

Bárhol dolgozhatsz

A kompakt méreteinek köszönhetően útközben is dolgozhatsz vagy szórakozhatsz. Az akkumulátor kb. 11,5 órás üzemidőt biztosít.

Kis tömeg

A 13,5"-es Microsoft Surface 3 laptop tömege mindössze 1 265 gramm.

Érintőkijelző

A kiváló minőségű 13,5"-es kijelző 2 256 × 1 504 képpontos felbontással rendelkezik és természetesen támogatja a Surface Pen érintőtollat.

Biztonság

Bizalmas adatokkal dolgozol? A Surface 3 laptopot kiváló minőségű, Windows Hello funkcióval ellátott kamerával szerelték fel, amely az arcod alapján bejelentkeztet a felhasználói profilodba.

Értékelhető funkciók

Az Office 365 segítségével létrehozhatod a legjobb alkotásaidat, amelyeket biztonságosan eltárolhatsz a Microsoft OneDrive tárhelyen. A OneDrive-on tárolt dokumentumokhoz a számítógépedről vagy a telefonodról is hozzáférhetsz. Így mindig kéznél lesznek.

Az Intel Core 10. generációja

A Microsoft Surface 3 laptopot a legújabb Intel Ice Lake chippel szerelték fel. Ezek a processzorok nemcsak gazdaságosak, de mindenekelőtt nagy teljesítményűek is. Ezenkívül támogatják a legújabb technológiákat, beleértve a Bluetooth 5.0 vagy a rendkívül gyors Wi-Fi 6 802.11ax szabványt.

Kivitelezés és kompatibilitás

A Surface 3 alumíniumötvözetből készült, amely tartósságot és eleganciát kölcsönöz a laptopnak. A csatlakoztathatóság szempontjából a felszereltségben megtalálható az USB-C, az USB-A, a 3,5 mm-es jack csatlakozó és az egyéb kiegészítők csatlakoztatására szolgáló speciális Surface port. A Windows 10 Home teljes verziójának köszönhetően hozzáférhetsz az összes általad ismert programhoz.

fizetési módok