Sencor SVC 510GR-EUE2

New product

Több info

Sencor SVC 510GR

Az SVC 510GR porzsák nélküli porszívó vagyok a Sencor márkától. Remekelek kiváló teljesítményemmel, alacsony tömegemmel és csendes működésemmel. Tökéletesen porszívózok a kemény padlókon, a szőnyegen és a bútorokon. Három színváltozatban érkezem, nagy teljesítményű és szuper megjelenésű segítőtárs lehetek minden háztartás számára.

A porzsák nélküli technológia számos előnnyel jár

A Sencor porzsák nélküli technológiával készített el, amely a természet mellett a pénztárcádat is kíméli. Egyszerűen ürítsd ki az 1,5 literes portartályt a szemetesbe, hogy megszabadulj a különféle szennyeződésektől, mint például az allergének vagy az irritáló por. Kiürítés után tiszta leszek és mindig készen állok a további használatra.

Rendkívül hatékony, 890 W-os ECO motorral érkezem

Energiahatékony, ugyanakkor nagy teljesítményű porszívó vagyok! A Sencor egy 890 W-os ECO motorral készített el. Ennek köszönhetően minden típusú padlón gyorsan és eredményesen kezelem a szennyeződéseket. Továbbá ez a motor prémium minőségű és gondoskodik a hosszú élettartamról is.

 

Páratlan szűrést biztosítok a 4th Generation Cyclone rendszerrel

Mindenki nagyra értékelheti a takarítást por, allergének és mikrorészecskék nélkül. A 4. generációs ciklon rendszernek hála több port szívok magamba az első szűrési szakaszban. Ezzel az 5 lépcsős szűrőrendszerrel optimális eredményeket biztosítok még a kisgyermekes vagy allergiában szenvedő felhasználók számára is.

Remek kiegészítőkkel dolgozom

Olyan nagyszerű tartozékokkal rendelkezem, amelyek tényleg megkönnyítik még a nehezen elérhető területek megtisztítását is. A kihúzható kefével készült univerzális padlótisztító fejjel könnyedén veszem minden típusú padló megtisztítását. A résszívó fejjel odaférkőzhetsz még a nehezen elérhető részekhez is. Végül, a kárpittisztító fejjel kiporszívózhatod a kanapét és az autó belső terét, a kefés fej pedig jó választás a különböző bútoroknak.

Műszaki adatok

  •          Mosható be- és kimeneti mikro-szűrő
  •          Hatékony ötrétegű szűrőrendszer
  •          Két praktikus parkolóállás a padlótisztító fejjel
  •          7,5 méteres hatósugár (5 méteres tápkábel)
  •          A kábel automatikus  feltekerése
  •          A szívóerő fokozatosan állítása több szinten

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Sencor SVC 510GR-EUE2

Sencor SVC 510GR-EUE2

fizetési módok