Reduced price! A BÖLCS HOLD - ÚTMUTATÓ A VARÁZSLATOS ÉS MISZTIKUS HOLDHOZ - Nagyobb kép

A BÖLCS HOLD - ÚTMUTATÓ A VARÁZSLATOS ÉS MISZTIKUS HOLDHOZ -

New product

Több info

Szerző: Morningstar, Sally

Kiadó: Athenaeum Kiadó Kft.

Hold rejtélyes Égitest. Sokféle néven ismerik, és mind az ősi, mind a modern kultúrákban megkülönböztetett tisztelet övezi szerte a világon. Mindannyiunkban csodálatot ébreszt az a látvány, ahogy Holdanyánk kereken ragyog az égen, és ezüst sugaraival bevilágítja az éjszaka árnyait. A nőket és a férfiakat egyaránt bensőséges kapcsolat fűzi a Hold arcához, amely örökké változik: egy holdciklus alatt félholdból telivé, majd fogyó holdból újholddá válik.

A Hold nem csupán a föld vizeit vonzza és taszítja, amikor apályt és dagályt támaszt, hanem a testünk nedveit is befolyásolja, ami meghatározza kedélyünket, éjjeli nyugalminkat, egészségünket és a nő havi ciklusát. A Hold különösen erős hatást gyakorol mentális és érzelmi stabilitásunkra. Mivel a Hold jócskán a Föld gravitációs mezején belül található, bolygónkkal való kölcsönhatása és ellipszispályája számottevően befolyásolja az időjárást is. Az esőzések, trópusi viharok, hurrikánok és földrengések mind kapcsolatba hozhatóak a Holddal. Láthatjuk, hogy a Holdat intim kapcsolat fűzi világunkhoz és ez a kapcsolat az emberekre éppúgy jelentős hatással van, mint a bolygóra, amelyen élünk.
Ez a könyv olyan utazásra hívja az olvasót, amelynek során megismerheti és megértheti a Hold természetét, ciklusait és ritmusát. Ismerkedés közben megtanulhatja, hogyan lehet holdkertet ültetni, holdtalizmánt készíteni, holdgyógyszereket használni, és a bolygó varázslatos rejtélyei is feltárulnak előtte. A Hold a női bölcsesség, az intuitív tudás és mély megérzések megtestesítője. A Holdat nem szoríthatjuk a racionalitás keretei közé: a Hold szabad lélek.

- A Hold dicsérete és mágikus hatása a Földre
- A Hold erejének hasznosítása szakaszai és ciklusai szerint
- Varázslatok és bűbájosság, talizmánok és áldozatok a Hold megnyerésére, és életünkbe való bekapcsolására
- A Hold jeleinek, totemeinek, színeinek, virágjainak és ásványainak részletes ismertetése
- Különös és elbűvölő fényképek és illusztrációk

fizetési módok