Új Reduced price! Bosch MUM4427 Konyhai robotgép Nagyobb kép

Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

New product

Több info

Praktikus, jól kihasználható, sokoldalú... ilyen egy ideális konyhai segítőtárs! Ez a Bosch MUM konyhai robotgép egy igazi klasszikus robotgép, amely már bizonyított. A kivételes Bosch minőség már garancia arra, hogy készüléke hosszútávon strapabíróan működik majd. A széles választékban kapható kiegészítőkkel pedig teljesen saját főzési igényeire és szokásaira szabhatja a gépet.

Funkciók, extrák

A robotgép kényelmes, nagy keverőtállal rendelkezik (3,9 liter, dagasztási kapacitás 2kg), így nagycsaládosoknak is megfelelő választás a mérete alapján. Használatakor attól sem kell félnie, hogy a folyékony massza kifröccsen, hiszen a tál átlátszó, spriccelésvédő fedéllel is rendelkezik, a plusz hozzávalókat pedig a betöltőnyíláson adhatja hozzá keverés közben. A dagasztóvilának (tésztaleválasztóval felszerelt), habverő- és keverővillának köszönhetően nagy multifunkcionalitás jellemzi, a négylemezes aprítóval a darabolás, reszelés és a vágás gyerekjáték. Szeletelő feltétjének köszönhetően: 3+1 (durva reszelő nyers burgonyához) szeletelő/reszelő korong melyek közül 2 duplaoldalas összesen 6 funkcióban használhatja a készüléket. 500W-os teljesítménnyel dolgozik.

MultiMotion Drive dinamikus, bolygómozgást végző keverőkarja még hatékonyabb működést biztosít. Használata könnyű és biztonságos, a tartozékokat pedig akár mosogatógépben is tisztíthatja, így még az elmosogatásukkal sem kell foglalkozni. 4 kapcsolási fokozattal szabályozhatja a működési sebességet, külön parkolóállásban. A multifunkciós meghajtókart 3 különböző pozícióba állíthatja.

Néhány műszaki adat:
Feldolgozó kapacitása: 1kg (liszt+hozzávalók max 2,7kg massza)
Kábeltároló rekesz
Gumi rögzítőlábak
Kibővíthető az egyedi megvásárolható tartozékokkal

A készülék méretei (mm): 265 x 265 x 305
Dimensions of the master case (mm):
A paletta méretei: 188 x 80 x 120
Csomagolási mennyiség kartononként:
Készülékek száma palettánként: 48
Units per layer:
Nettó súly (kg): 4,1
Bruttó súly (kg): 4,9

Teljesítményigény (W): 500
Feszültség (V): 220-240
Frekvencia: 50/60
Hálózati kábelhossz: 120,0
Dugós csatlakozó típusa: EU-csatlakozó, földelés nélkül

A Bosch MUM4427 részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!
 Az alumínium tartozékok mosogatógépében nem tisztíthatóak.

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

fizetési módok