Reduced price! Finish Quantum Ultimate Lemon mosogatógép tabletta, 65db Nagyobb kép

Finish Quantum Ultimate Lemon mosogatógép tabletta, 65db

Finish Quantum Ultimate Lemon

New product

Több info

Finish Quantum Ultimate Lemon mosogatógép tabletta, 65db jellemzői:

Finish Quantum Ultimate Lemon mosogatógép-tabletta bármivel megbírkózik, ami az útjába kerül. A legújabb Finish innovációnak köszönhetően a gyorsan feloldódó gélkapszula hatékonyan bánik el a legmakacsabb szennyeződésekkel, miközben páratlanul csillogóvá varázsolja evőeszközeit és poharait. A háromkamás kialakítású kapszula egyedülálló módon tartalmazza a különböző formátumú hatóanyagokat és a modern gyártástechnológiának köszönhetően biológiailag lebomló. A Powerball szuper hatékony formulája kiváló tisztaságot és ragyogást biztosítja edényeinek, ráadásul a mosogatógép vízkövesedését is megelőzi.
A mosogatást még kényelmesebbé teszi a visszazárható csomagolás.

Ismerje meg az új csomagolásunkat: Kényelmes dobozt ajánlunk a tabletták tárolására. A Finish-nél részt akarunk vállalni a műanyag hulladékok csökkentésében, ezért a doboz
újrahasznosítható, így mindnyájan közelebb kerülünk gadaságunk körforgásához. Arra törekszünk, hogy növeljük az újrafeldolgozott muanyagok mennyiségét a csomagolásban. A hulladékkezelő üzemben dolgozók munkájának segítése és az újrahasznosítás elosegítése érdekében, kérjük, válassza le a védofóliát a dobozról. Köszönjük.

 

14x erőteljes hatás elsőrendű teljesítményünkért a tisztítás és ragyogás terén

 • Előáztató hatás
 • Erőteljes tisztítás
 • Elbánik a zsírral
 • Segít megelőzni a vízfoltokat
 • Vízkő elleni védelem a gépnek
 • Alacsony hőmérsékleten kifejtett hatás
 • Eltávolítja az odaégett ételeket
 • Szűrővédelem
 • Üvegvédelem
 • Csomagolóanyag mentes
 • Első alkalommal eltávolítja a legmakacsabb foltokat
 • Tökéletes ragyogás
 • Ezüstvédelem
 • Gyorsan oldódó gélkapszula


FINISH ALAPOSAN TISZTÍT MINDEN EDÉNYT, AMI CSAK AZ ÚTJÁBA KERÜL.
Senki sem szeret mosogatni. Ezért találtuk fel a gépi mosogatószereket a mosogatógép-gyártókkal karöltve még
1953-ban. Megszállottan szeretnénk a mindennapi életünkkel együttjáró összes edényt elmosogatni, ezért folyamatosan újítunk, hogy Ön a legjobb gépi mosogatási eredményt kapja minden alkalommal. Ismerje meg termékeinket!
A világ vezető mosogatógép-gyártói a Finish-t ajánlják.*
Mosogatásonként egy tablettát helyezzen be a száraz adagoló tartályba. A legjobb eredmény érdekében használja 50/55°C-on vagy automata programon. A rövid programokhoz (30 perc) helyezze a tablettát a mosogatógép aljára.

A Finish tabletták minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.

 

Összetevők:

15 - <30% nem ionos felületaktív anyagok, 5 - <15% oxigén alapú fehérítőszerek, polikarboxilátok, foszfonátok; enzimek (szubtilizin, amiláz), parfümök (Limonene).

 

Figyelmeztetések:

Súlyos szemirritációt okoz. Szubtilizin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

*A mosogatógépgyártók globális piaci részesedése alapján, akik a Finish-t ajánlják.

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Finish Quantum Ultimate Lemon mosogatógép tabletta, 65db

Finish Quantum Ultimate Lemon mosogatógép tabletta, 65db

fizetési módok