2015 évtől. a Bartell Fund Credit System kereskedelmi portárt működtető alapszabályzatában a Fund Credit termék forgalmazója - Kovács László tulajdonos és szolgáltató fontosnak tartja, hogy a leendő ügyfelek a váltóegységek működésével, értékével, mint kiegészítő valutával kapcsolatban a cserekereskedelem feltételeit megértsék és a működési szabályok a mindenkori törvényi és jogszabályi előírásoknak mindenben megfeleljen.

KERESKEDELMI CREDIT SZOLGÁLATÓ:

Cégnév   :                BFCS Kereskedőház Kft.

iroda :                      1135 Budapest Lehel út 61. (tel: +361 288-8534)

Bankszámla szám:  2222222-35407986-00000000  (Országos Fizetési Szolgáltató Zrt.)

web:                        https://bfcs.hu/index.php

e-mailcím:              bartell.fund.credit@gmail.com, info@bfcs.hu

Képviseli:                 Csobán Katalin Ügyvezető, Tulajdonos

telefon szám:          +36 70 614 9611

Kapcsolat tartó:      Kovács László  Kereskedelmi referens, Tulajdonos

telefon szám:          +36 20 312 3122, +36 30 788 8979  

Bartell Fund Credit System kiegészítő valuta tulajdonosa, forgalmazója

Ezen elvek alapján biztosítja együttműködési és Forgalmazói szerződések alapján, a megbízások szerint!

Együtt müködő partnerek:

Forgalmazás és értékesítés, jogi segítség:

Clearing Consulting Trade Kft.

CLEARING TEAM SYSTEM Kft., https:cfc-market/

Üdülési-jog Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége, https://ukesz.hu/kapcsolat/

BFC System Management Kft.(credit szolgáltató)

KERESKEDELMI MEGBÍZÓT-FORGALMAZÓ:

BIÁS TRADE Kft.

1043 Budapest, Csányi László utca 34. 2. emelet 215.

Cégjegyzékszám:   01 09 193101

Adószáma:            24986555-2-41

Csib-Zóna Trade Kft.

1085 Budapest, József kürút 69. fszt.1.

Cégjegyzékszám:   01-09-349621

Adószáma:            27104406-2-42

Bartell Fund Credit System Értékesítője 2015 évtől:

A (BFCS) Bartell Fund Credit System kiegészítő valuta tulajdonos és forgalmazó határozott véleménye:

Jelenleg az üdülési jog szolgáltatók, akik a szerződési feltételeket nem tartják be!

Megbízottjaik felhatalmazása és jogilag mögéjük bújva, félre tájékoztatják ügyfeleiket és zsarolással és valótlan ígérgetések sokaságával és a szerződési feltételek nem betartásával, félrevezetve saját és volt ügyfeleikkel fizetnek, további összegeket jogtalanul és törvénytelenül! (És egyik szolgáltató sem kivétel ez alól!)

Mit ajánl a Bartell Fund Credit System és az együttműködési szerződések alapján, a Forgalmazókon keresztül?

   -   Mi valóban megvásároljuk üdülési jogukat!

BARTELL FUND CREDIT SYSTEMkereskedelmi és szolgáltatói kínálatával, a kiegészítő valutarendszerhez csatlakozva kívánja Magyarországon népszerűsíteni a világszerte használatos és egyre népszerűbb cserekereskedelmet, (barter ügyleteket) egy közösségi adatbázis által tervezett kereskedői center bemutatásával. A Kereskedőház a források és a részletes információkat tartalmazó kiegészítő valutarendszerben világszerte biztosítja a csatlakozó tagok folyamatos fejlődését, az ár érték arány legmegfelelőbb elérését.

A kiegészítő valutacsoportban résztvevő partnerek nyílt kollektív online fórummal (skype, chat), bővíthetik a céltermékek és célcsoportok elérését.  A kiegészítő valutával történő elszámolást a barter kereskedelemben szakemberek és kutatók indították el 2002 körül Nyugat Európában, mely nagyon aktív fejlődési folyamatot mutat világszerte.  A tagok megosztják tudásukat, kísérletet tesznek új termékek bevonására, az így kialakult eredményeket nagyon kedvezően fogadták a csatlakozni kívánok a kiegészítő valuta felhasználásával.

Itt kívánom megemlíteni, hogy a rendszerváltás előtt a külkereskedelemben a barteralapú elszámolás a KGST piacon, mint rubel elszámolás nagyon elfogadott és eredményes volt ebben a régióban.

A partnerek felhívják egymás figyelmét az új kínálatokra és a csererendszerek igényeire a kereslet-kínálat terén. A Nyugat- európai partner anyavállalat adatai alapján 2010 augusztusától a chat-en keletkezett mintegy 700 oldalnyi megjegyzések, kérdések  és linkek alapján további fejlesztéseket és partnereket vont be a közösségi kiegészítő valutacsoportba és így csatlakozott a Cégünk ehhez a dinamikusan fejlődő iparághoz. Ezek alapján a partnerek számára nyitva áll a Bartell Fund Credit System kereskedelmi hálozata. Aki hozzá tud járulni a további fejlődéshez és a kereskedelmi területen további termékeket kínál a közös valuta piacán a kiegészítő valuta felhasználásával, még több célcsoportot tud elérni és nagyobb sikereket tud elérni a forgalom növekedésével.

A közös fórumokon megjelenő termékek tovább növelik a csererendszerben használatos kiegészítő valuta erejét.

Ha szeretne csatlakozni, vegye fel a kapcsolatot a Forgalmazó cégekkel a megadott elérhetőségeken időpont egyeztetés céljából.

A kiegészítő valutacsoport együttműködik a csatlakozni kívánó partnerekkel és a tervezett kereskedelmi igényeket felkutatja, ezáltal megvalósítja a bevált kereskedelmi gyakorlatok alapján a kiegészítő valutarendszer elszámolási egysége szerint a forgalomnövekedést.

Bartell Fund Credir System Card 2019-2020 évre

10-100% kedvezmény állatkertbe, cirkuszba, múzeumba, színházba, kalandparkba, éttermekbe, szállodákba, vasútra, hajókázásra és még sok-sok élményre.

Váltsa ki a több száz belföldi kedvezményre jogosító BFCS felhasználói kártyát.

A Bartel Fund Credit System (BFCS) Card megrendelhető a www.bfcs.hu A megrendelt kártya személyesen átvehető az irodánkban, 1135 Budapest, Lehel út 61. (tel: +3620/312-3122), vagy postai úton megrendelhető, postaköltséget nem számít fel a Cégünk!

Nem névre szóló, tehát barátok, családtagok is élvezhetik az előnyeit.

A kedvezményeket két módon kapja meg: vagy kártyáját mutatja fel a sok száz elfogadóhelyen, vagy az internetről letöltött és kinyomtatott szelvényeket mutatja be.

A kártyát minden esetben előzetesen regisztrálni kell a honlapon. Részletes leírást a kártyához mellékelt katalógusban, valamint a honlapunkon megadott elérhetőségeken. 

Egy kis ízelítő a BFCS kártyacsomagok tartalmából:

-                     tartalmazza az összes felmutatós kedvezményt (10-50% szálláshelyek,éttermek, strandok, kalandparkok, fitnesstermek, színházak, múzeumok, fesztiválok, stb.)

-                     számos elektronikus kedvezmény tartozik hozzá, pl. félárú belépők az Újszínházba, Fővárosi Állatkertbe, Művészetek Völgye Fesztiválra, 20% dunai hajózásnál, 40% a Fővárosi Nagycirkuszba, 30% a Tropicariumba, stb.

-                     1 x 1500 Ft kedvezmény a 10 napos, havi, vagy éves megyei autópálya matrica árából

-                     10-13% a MÁV Nosztalgia bel- és külföldi élményvonataira

-                     40% a Margitszigeti vagy a Városmajori Szabadtéri Színpad előadásaira

-                     Ingyenes múzeumbérlet Eger, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Székesfehérvár, Szentendre, Pécs, Zalaegerszeg egyes múzeumaiba, 33-50% egy úti vasúti menetjegyre, 50% helyközi Volán autóbuszjáratokon

-                     50% Cserkeszőlő, Hévíz, Sárvár gyógyfürdőinek egyikében vagy budapesti gyógyfürdőkben és strandokon (Széchenyi, Gellért, Rudas, Platinus, Római, stb.)

-                     Ingyenes helyi közlekedés Debrecenben, Miskolcon, Szegeden és Kaposváron

-                     50% az Aquaworldbe

-                     50% balatoni hajózásnál

-                     50% az Álomautó Múzeumba

A kártya használatával 33-100% kedvezménnyel utazhat vasúton, autóbuszon, válthat autópálya matricát vagy veheti igénybe vidéki nagyvárosok közlekedését. 20-100% kedvezménnyel látogathat el kiállításokra, fürdőzhet hazánk gyógyfürdőiben, strandjain, nézhet színházi előadásokat, vagy éppen sportolhat kalandparkokban. Mindezek közben 10-20% kedvezménnyel hódolhat a gasztronómiai élvezeteknek az éttermekben

Bővebben rólunk.

Szeretném a figyelmükbe ajánlani legújabb kedvezményre és kampányoldalainkon való hirdetésre jogosító szolgáltatásunkat és a rendszerhez való csatlakozást elősegítő információkat, a Bartell Fund Credit System Kereskedelmi és Forgalmazói Áruházunk oldalán!   " Működési Alapelvek"

*****

A BFCS kereskedelmi portál a Fund Credit kártyával való kereskedelem, kizárólag az aktiválási kóddal érhető el.

Vállalkozásunk versenyképes árakon biztosít szolgáltatásokat, kereskedelmi termékeket (pl.: autó, ingatlan, ékszer, műszaki termék) szállásokat a rendszerben aktiválók részére (akár 100% KEDVEZMÉNY!!).

*****

Kedves „Üdülési jog” Tulajdonos!

MI MEGVESSZÜK VAGY BÉRBE ADJUK AZ ÜDÜLÉSI JOGÁT

Mivel Ön rendelkezik „Üdülési joggal”, illetve valamilyen „Üdülési programmal”  jogosult a  Bartell  Fund  Credit System használatára.

Kérem, olvassa el figyelmesen tájékoztatásunka, nézze át a weboldalt és válassza ki az Ön által megítélt, legkedvezőbb szolgáltatásokat és a használat módját.

A jogátruházás - jogszerzés témakörében. A szolgáltatóknak nincs köze ahhoz, hogy az eladó kinek - természetes, illetve jogi személynek - adja el az üdülőhasználati jogát - ezt a 2013. évi V. törvény több helyütt leírja. A felek egymással szabadon szerződnek.

Hagy idézzem ide a Kúria (harmadfokon eljáró bíróság) által meghozott ítélet is, amely egyértelműen rögzíti, hogy az eladó és a vevő megállapodása alapján a vevőre átszállt üdülőhasználati joggal kapcsolatos fenntartási díjat már a vevő köteles megfizetni, tehát a korábbi tulajdonos eladóval kapcsolatban a szolgáltatónak, nem lehet semmiféle igénye.

A kúria 2014 és 2015 évben az üdülési jog átruházásával kapcsolatban, több ítéletében is rögzítette, hogy az általános szerződési feltételekben kimondottan érvényes az a szabály, mely szerint azok a rendelkezések, amelyekre a szerződések nem térnek ki, nem alkalmazhatók, különösen nem a vevő terhére.

Határozatában kifejti, hogy az üdülési jog új rendelkezőjének - a vevő - nyilvántartásba vételének nincs akadálya.

Az üdülési jog jogosultja valamint a szolgáltató között Ptk. kötelmi jog különös részében nem szabályozott atipikus szerződés jött létre, így jogkövetkezmények egyrészt az ügyleti feltételek, másrészt a Ptk. kötelmi jog általános részében írt szabályok alapján kell elbírálni.

Az üdülőhasználat jog jogosulja jogosult, az őt megillető, üdülőhasználati jogot értékesíteni, ez által az adásvételi szerződés meghatározott üdülőhasználati szerződés nyomban átszáll az új rendelkezőre, azaz a vevőre.

Az új vevő - egyben a rendelkező - azonos feltételek mellet veszi át a szerződést, melyben esetleges minden nemű változtatás szolgáltató részéről, szerződésmódosításnak minősül.

Mivel az adásvételi szerződés a törvényi előírásnak megfelelően jött létre – írásban kötötték a felek, a vételár megjelölése mellet, így a hatályba lépés a szerződés megkötésének dátuma.

Összefoglalva tehát kimondta a Kúria, hogy az üdülési jog nemcsak magánszemély, hanem jogi személy, azaz cég részére is értékesíthető.

A jogvita elbírálása során álláspontunk szerint, az üdülési jog adásvételi szerződéseket az ügyfeleinkkel diszpozitív szerződésnek minősül. „A szerződés tartalmát a felek szabadon állapíthatják meg. A szerződésekre vonatkozó rendelkezésektől egyező akarattal eltérhetnek, ha jogszabály az eltérést nem tiltja.” 

Az üdülőhasználati jog olyan vagyoni értékű jog, amely önállóan is adásvétel tárgya lehet. Az üdülőhasználati jogot eladó és vevő közötti szerződéshez a szolgáltatónak hozzájárulása nem szükséges, ehhez a magánjogi szerződéshez a szolgáltató utólag semmilyen feltételt nem fűzhet, az eladó Polgári törvénykönyvben biztosított rendelkezési jogát nem korlátozhatja.

Az Önök rossz tapasztalatait a szolgáltatók törvénytelen viselkedése okozza, a megkötött Üdülőhasználati szerződés alapján az eladással kapcsolatos jogtalan és törvénytelen érvénytelenségre való hivatkozások, nem felelnek meg a törvényi rendelkezéseknek. A szolgáltatók a vevőkkel szemben érvényesíthetik esetleges jogaikat a szerződés tartalmi részei alapján, de az ügyfeleik helyébe lépő gazdasági társasággal szemben nem.     

SEMMILYEN ELŐADÁSON NEM KELL RÉSZT VENNI!

Üdülési jogának értékesítési lehetőségeiről (külföldre történő értékesítés) érdeklődjön a kollégáinknál illetve irodánkban vagy a megadott elérhetőségeken.                                                                              

Amennyiben elnyerte tetszését a weboldalunkon találhat ajánlat vagy a termékek közül valamelyiket magáénak szeretné vegye fel felünk a kapcsolat, kérjük juttassa el hozzánk e-mail-ben igényeit kérdéseit.

BARTELL FUND CREDIT SYSTEM tulajdonosa, az elmúlt években kapcsolatba kerültem nagyon sok utazó családdal, akik többsége elkötelezte már magát üdülési jog tulajdonosként az utazásokra.

További még több szálláshelyek megismerését és az üdülési jogukhoz tartozó cserék lebonyolítását és értékesítést próbáltam intézi. Sajnos az üdülési jog mára nagyon sok családnak problémákat okoz. Ezen szeretnénk segíteni TERMÉSZETESEN NEM KARITATÍV MÓDON!

SEMMI OLYAT NEM SZERETNÉNK, amit Önnel nem egyeztetünk. Természetesen, a Bartell Fund Credit System is szeretne profitot realizálni, de SZERETNE PLUSZT IS ADNI MINDEZÉRT!

Az elmúlt időszak eredményeként a szálláshelyek kedvezményeket adnak az utasainknak a KAMPÁNY OLDALAINKON meghirdetett árakból.

Olyan igény alakult ki az utazó közönségünkben, hogy azok az utazók, akik nem rendelkeznek üdülési joghoz tartozó programmal, ők is a kedvezményre jogosító feltételeket szeretnének elérni. Így ezeket a lehetőségeket, és információkat biztosítja a fel nem használt vagy bérbe adó üdülési hetek használatára.

Az Ön csatlakozása esetén, mint leendő partnerünknek, a Bartell Fund Credit System Kereskedőház, mint a szálláshelyek kedvezményezettje, hírlevél formájában, a legjobb feltételekkel és árakon, %-os kedvezményekkel biztosít megrendelési lehetőséget turisztikai szolgáltatásokhoz és kereskedelmi termékekhez.

Amennyiben Ön rendelkezik üdülési joggal vagy tulajdonos és részt kíván venni a kiemelt kínálatainkban, reklám kampányainkban, abban az esetben a csatlakozással tudja aktiválni a kedvezményre jogosító feltételeket.

A weboldalainkon és hírleveleinkben adunk tájékoztatást maximális kedvezmények elérésről és az utazni vágyók részére a legkedvezőbb árfekvésű, szállásokról.

A hírlevél alapján és segítségével a tagjainknak programokat és egyedi ajánlatokat tudunk nyújtani az ajánlatokban szereplő feltételek szerint és így az üdülési jog tulajdonos klubtagjainknak használhatóbbá, élhetőbbé és értékesíthetőbbé tenni üdülési heteiket. Kérem, tekintsék meg ajánlatainkat.

Fontolják meg az ajánlatunkat!

Ezzel a plusz szolgáltatással kiegészítve, kínálataink komplexebben szolgálhatják  az Ön érdekeit. A befektetett vagyonát értéken tartva kiemelheti a pénzét, utazásait, pihenéseit, valamint értékeit Közös akarattal és összefogással a mai nehéz gazdasági helyzetben profitorientáltabb szolgáltatással, a közös érdekeinket egyesítve több családdal ismertetjük meg programjainkat és értékeinket.

Elképzelésünk az, hogy az Ön, eddigi piac nélküli üdülési joghoz kapcsolt jogát, egy egyedi csomag ajánlattal az elkövetkező időszakra megismertetjük partnereinkkel.    Az üdülési joghoz tartozó szolgáltatások minőségét, kedvező árfekvését, továbbá mint elfogadott érték, %-os kedvezménnyel tudják vagyonként kezelni és használni, ismeretségi köreikben népszerűsíteni, az Ön által már nem éppen népszerű üdülési programot.

Tapasztalatok alapján mind az, ami az eddigi problémákat eredményezte az üdülési jogok piacnélküliségéből fakadt, így teremtünk egy közös piacot a fel nem használt üdülési heteknek.

Az információkat, a konkrét elképzeléseit átbeszélve elérhetőségünk bármelyikén állunk rendelkezésére!

Tisztelettel és Köszönettel: Kovács László tulajdonos.

*****

Müködési alapelvek

A Bartell Fund Credit System tulajdonosa:  Kovács László egy nemzetközi befektetéssel és kereskedelem koordinálásával, fejlesztésével foglalkozó szolgáltató vállalatcsoport magyarországi képviselete. 

A BFCS partnereknek készpénzes és barter üzleteket népszerűsít és új vevőkört, új piacokat, forgalomnövekedést, forrást biztosít a Bartell Fund Credit System Programmal, mint kiegészítő valuta, az együttműködése során és a szolgáltatásai által.

  

A Bartell Fund Credit System partnerség (BFCS)

a következő előnyöket és lehetőségeket biztosítja magánszemélyek és vállalkozások számára.

 

 •          Új vevőkör biztosítása, garantált forgalomnövekedés.
 •          A BFCS rendszer használata, készpénz nélküli vásárlási lehetőség.
 •          100%-os fizetési garancia az üzletkötések során.
 •          Személyes kapcsolat a Forgalmazó cégek munkatársaival segítő közreműködése az üzleteknél.
 •          Bemutatkozó hírlevelek-
 •          Bemutatkozó oldal a Bartell Fund Credit weboldalán.
 •          Különböző források igénylése, saját termékes szolgáltatással
 •          Barterkereskedelem, BFCS elszámoló rendszerrel egyenlíthető ki.
 •          Nemzetközi kereskedelem készpénzért, és barter elszámolással a BFCS kapcsolatrendszeren keresztül.
 •          Elfekvő árukészletek felvásárlása és forgalmazása 
 •          Ingatlan vásárlás és beruházási lehetőség, amely saját termékkel, BFCS szolgáltatással az elszámoló rendszerrel..
 •          Exkluzív Üzleti Partnereink kereskedelmi oldalain való megjelenés és kapcsolatépítési lehetőség.

  

Szeretne készpénz nélkül vásárolni? - Akkor használja a Bartell Fund Credit System Programot!

BFCS egy olyan alternatív fizetőeszköz, amely kizárólag a Bartell Fund Credit System Forgalmazó partnereinél használható fel.
A vállalkozások szívesen kötnek barterüzleteket, de ritkán találják meg a kölcsönösen előnyös cserét.

Így a Bartell Fund Credit System használatával azt vásárol, amire szüksége van, és egy harmadik félnek értékesítheti a termékeket.
Ezzel a lehetőséggel készpénzt takarít meg és azt a kapacitását, amit a külső piacon nem tud értékesíteni, vagy raktár készlet többlete van, fel tudja ajánlani a
Bartell Fund Credit System résztvevő, megismerő partnereknek.

Keresünk olyan megbízható vállalkozásokat, akik rendelkeznek szabad kapacitással és szívesen részt vesznek kereskedelmi rendszerünkben, a Bartell Fund Credit System Programban! Valamint nyitottak a szabad kapacitásukat Bartell Fund Credit kiegészítő valutában értékesíteni termékeiket, szolgáltatásaikat.

A Bartell Fund Credit System minden olyan költsége felhasználható, ami a vállalkozás működéséhez szükséges a Fund Credit felhasználási lehetőségével.

Adatkezelési tájékoztató

 1.       Az adatkezelési tájékoztató célja

A BFCS Kereskedőház Kft. (4533 Sényő Kossuth Lajos út 102. a továbbiakban: szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak.

A BFCS Kereskedőház Kft. adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a https://bfcs.hu/index.php?id_cms=4&controller=cms címen.

A BFCS Kereskedőház Kft. fenntartja magának a jogot, - jelen tájékoztató - bármikor történő megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti ügyfél körét.

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését.

A BFCS Kereskedőház Kft. elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A BFCS Kereskedőház Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A BFCS Kereskedőház Kft. az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát.

 1.       Az adatkezelő adatai

 

Cégnév   :                                     BFCS Kereskedőház Kft.

Székhely :                                    4533 Sényő, Kossuth Lajos utca 102.

iroda:                                           1135 Budapest, Lehel út 61.

Cégjegyzékszám:                          15-09-084658

Bejegyző bíróság megnevezése:     Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága

Adószám :                                    26133447-2-15

web:                                             https://bfcs.hu/index.php 

e-mailcím:                                     bfcs.kereskedohaz@gmail.com  info@bfcs.hu

Telefon szám:                               +361 288 8534,  +3670 614 9611

       3.  A kezelt személyes adatok köre

3.1. Regisztrációs során megadandó személyes adatok

Név *

Felhasználói név *

Jelszó *

E-mail *

Cím

Postacím

Telefon

BFCS Card kártyaszám

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

3.2. Technikai adatok

A BFCS Kereskedőház Kft. a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:

–         az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás);

–         hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége);

–         változatlansága igazolható (adatintegritás);

–         a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.

A BFCS Kereskedőház Kft. az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés ellen.

A BFCS Kereskedőház Kft. olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.

A BFCS Kereskedőház Kft. az adatkezelés során megőrzi

–         a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult;

–         a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét;

–         a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök. 

3.3. Cookie-k (Sütik)

3.3.1. A sütik feladata

–         információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről;

–         megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl. online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket;

–         megkönnyítik a weboldal használatát;

–         minőségi felhasználói élményt biztosítanak.

A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében.

3.3.2. Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k

Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék a www.hungarycard.hu weboldalt, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

3.3.3. Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika)

A www.bfcs.hu weboldalon alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával a BFCS Kereskedőház Kft. információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalakat. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.

3.4. Online rendeléshez kapcsolódó adatok

Számlázási név, cím

Szállítási név, cím

Fizetés módja

Szállítás módja

3.5. BFCS Card felhasználáshoz kapcsolódó adatok

BFCS Card sorszáma

E-szelvények felhasználása

3.6. Hírlevélhez kapcsolódó adatok

Név

E-mail cím

  4.  A kezelt adatok tervezett felhasználása és megőrzési ideje

4.1. Regisztráció, hírlevél

A regisztráció során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak kérelemre történő törléséig tart. A regisztráció és a hírlevél feliratkozás törlésére együtt és külön-külön is bármikor sor kerülhet.

4.2. Rendelés, kártyafelhasználás

A rendelés és a kártya felhasználás során megadott, illetve automatikusan keletkezett (pl. e-szelvény felhasználás) személyes adatok kezelése az adatok megadásával kezdődik és a teljesítést követő + 2 évig tart. A kártya felhasználáshoz szükséges adatok korábbi törlése esetén, a továbbiakban az e-szelvények nem használhatóak!

4.3. Jogszabály alapján történő adatkezelés

A fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. Számviteli törvény) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését.

  5.  Az adatkezelés célja, módja és jogalapja

5.1. Általános adatkezelési irányelvek

A BFCS Kereskedőház Kft. tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi felhatalmazáson alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek e hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakában visszavonhatják.

Bizonyos esetekben a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, melyről külön értesítjük ügyfeleinket.

Felhívjuk a BFCS Kereskedőház Kft. részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése.

BFCS Kereskedőház Kft. a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel.

Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

–         2011. évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információ-szabadságról (Infotv.);

–         Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, GDPR);

–         2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.);

–         2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.);

–         2017. évi LIII. törvény – a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról (Pmt.);

–         2013. évi CCXXXVII. törvény – a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozások-ról (Hpt.).

   6.   Az adatok fizikai tárolási helyei

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a következő módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: az érintett bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szavazás során generálódnak és melyeket a BFCS Kereskedőház Kft. rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatot a rendszer az érintett külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adat egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolható. 

   7.   Adattovábbítás, adatfeldolgozás, az adatokat megismerők köre

Cégnév

Cím

Tevékenység

VipIT Group Kft.

2600 Vác, Balassagyarmati út 25.

online marketing  szolgáltatás

Magyar Posta Zrt.

1201 Budapest, Nagysándor József u. 1-5.

csomagszállítás

BFC System Management Kft.

1135 Budapest, Lehel u. 48. 2. em. 2.

tárhely szolgáltató és forgalmazó

Clearing Team System Kft.

8360 Keszthely, Tompa Mihály u. 8. 

FUND Credit, forgalmazó és szolgáltató

BIÁS TRADE Kft.

1043 Budapest, Csányi László utca 34. 2. emelet 215.

BFCS Forgalmazó

  8.   Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein.

8.1. Tájékoztatáshoz való jog

A BFCS Kereskedőház Kft. megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintettek részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt és a 15–22. és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

8.2. Az érintett hozzáféréshez való joga

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e.

Ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon: az adatkezelés céljai; az érintett személyes adatok kategóriái;

-      azon címzettek vagy címzettek kategóriái, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket;

-      a személyes adatok tárolásának tervezett időtartama; a helyesbítés, törlés vagy adatkezelés korlátozásának és a tiltakozás joga;

-      a felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga; az adatforrásokra vonatkozó információ; az automatizált döntéshozatal ténye, ideértve a profilalkotást is, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó érthető információk, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír, és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár.

-      Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legfeljebb egy hónapon belül adja meg a tájékoztatást.

8.3. Helyesbítés joga

Az érintett kérheti a BFCS Kereskedőház Kft. által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését.

8.4. Törléshez való jog

Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére a BFCS Kereskedőház Kft. indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat:

–         személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;

–         az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;

–         az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;

–         a személyes adatokat jogellenesen kezelték;

–         a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;

–         a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

Az adatok törlése nem kezdeményezhető,

-      ha az adatkezelés szükséges: a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából; a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából;

-      a népegészség-ügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, közérdek alapján;

-      vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

8.5. Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az érintett kérésére a BFCS Kereskedőház Kft. korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

–         az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;

–         az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és e helyett kéri azok felhasználásának korlátozását;

–         az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy

–         az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

8.6. Adathordozáshoz való jog

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa.

8.7. Tiltakozás joga

Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

8.8. Visszavonás joga

Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.

8.9. Bírósághoz fordulás joga

Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

8.10. Adatvédelmi hatósági eljárás

Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: 1/391-1400

Fax: 1/391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: www.naih.hu

   9.   Egyéb rendelkezések

E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, a Magyar Nemzeti Bank, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik az adatkezelőt.

A BFCS Kereskedőház Kft. a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

2018. május 25.

BFCS Kereskedőház Kft.

Miért nem pénzügyi tevékenység az általunk nyújtott szolgáltatás?

Mert a 2013. évi CCXXXVII. TV.-ben szereplő feltételek alapján, a BFCS Kereskedőház Kft. egyikének sem felel meg.

2013. évi CCXXXVII. 6.§ 16. elektronikus pénz:

Az elektronikus pénz kibocsátójával szembeni követelés által megtestesített, elektronikusan tárolt - ideértve a mágneses tárolást is - összeg, amelyet a pénzeszköz átvétele ellenében bocsátanak ki. 

A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló törvényben meghatározott fizetési műveletek teljesítése céljából, és amelyet az elektronikus pénz kibocsátóján kívül, más természetes és jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság és egyéni vállalkozó is elfogad, ide nem értve a (4) bekezdés k) pontja szerinti eszközön tárolt, vagy l pontjában rögzített fizetési műveletre használt értéket;

BFCS (kiegészítő valuta) azért nem elektronikus pénz, mert a kibocsátótól pénzért nem lehet sem megvásárolni, illetve a kibocsátó pénzért nem adja el.

2013. évi CCXXXVII. 6. § 27. fizetési rendszer: pénzátutalási rendszer, amely a fizetési műveletek feldolgozására, elszámolására vagy teljesítésére megállapodásban vagy szabványban rögzített eljárásokat, valamint egységes szabályokat alkalmaz;

BFCS nem fizetési rendszer, mert nem pénzátutalást valósít meg.

2013. évi CCXXXVII. 6. § 29. forgatható utalvány: minden olyan, az utalvány kibocsátóval szembeni pénzkövetelést megtestesítő bankjegynek, 55. pont szerinti készpénz-helyettesítő fizetési eszköznek és értékpapírnak nem minősülő, átruházható és többször felhasználható, papír alapú fizetési eszköz, amely áruk vagy szolgáltatások ellenértékének a kiegyenlítésére szolgál;

BFCS azért nem forgatható utalvány, mert az utalvány kibocsátóval szemben nem pénzkövetelést testesít meg, továbbá nem is papír alapú.

2013. évi CCXXXVII. 6. § 30. forgatható utalvány kibocsátására irányuló tevékenység: pénzeszköz ellenében a forgatható utalványnak az utalvány kibocsátó által közvetlenül vagy utalványforgalmazó útján az utalványbirtokos rendelkezésére bocsátása;

A BFCS Kereskedőház Kft. azért nem forgatható utalvány kibocsátó, mert a Barter elektronikus elszámoló rendszer (BFCS) nem forgatható utalvány.

2013. évi CCXXXVII. 6. § 55. készpénz-helyettesítő fizetési eszköz:

a) a csekk,

b) az elektronikus pénz,

c) a pénzforgalmi szolgáltató és az ügyfél közötti keretszerződésben meghatározott olyan személyre szabott dolog vagy eljárás, amely lehetővé teszi az ügyfél számára a fizetési megbízás megtételét;

2013. évi CCXXXVII. 6. § 87. pénzforgalmi szolgáltatás:

BFCS elektronikus elszámoló rendszer nem készpénz-helyettesítő fizetési eszköz, mert az előzőek alapján nem csekknem elektronikus pénz. Esetleg pénzforgalmi szolgáltatás lehetne, a ‘g’ pont alapján, de….

(4) Nem minősül pénzforgalmi szolgáltatásnak

Azaz a Barter elektronikus elszámoló rendszerben BFCS történő elszámolás nem pénzforgalmi szolgáltatás, hiszen kizárólag zárt körben, korlátozott részvétellel lehet igénybe venni.

Idézet a Bartell Fund Credit System
 Általános Üzleti Szabályzatából: A bfcs.hu oldalt valamint a Bartell Fund Credit System által nyújtott Szolgáltatásokat használatba vevők köre korlátozott. Kizárólag a rendszerhez kapcsolódó partnerek és a közösen elfogadott alapelvek és szempontoknak megfelelő vállalkozások, magánszemélyek vehetik igénybe.

BFC System Management Kft., (https://cfc-market.hu/)

Üdülésijog Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége, (https://ukesz.hu/kapcsolat/)

Clearing Team System Kft. (Kiegészítő valuta folyósítója)

Biás-Trade Kft.(forgalmazó)

VÁLTSA VALÓRA VÁGYAIT a lehető legjobban elérhető feltételekkel!

Tisztelettel: BFCS Kereskedőház Kft.

                   Kovács László weboldal tulajdonos

A honlapon feltüntetett termékek és ajánlások tájékoztatás jellegüek, nem tekinthetők kontkrét ajánlatoknak.

A termékek és szolgáltatások megrendelése minden esetben a forgalmazón keresztűl lehetséges!

A feltételek a BFCS rendszerén keresztűl elérhetők! 


fizetési módok