A https://www.bfcs-market.hu webáruház üzemeltetője a Bartell Fund Credit System A https://www.bfcs-market.hu weboldal felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a Bartell Fund Credit System kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

A https://www.bfcs-market.hu weboldal főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulás nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a Bartell Fund Credit System oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

A Bartell Fund Credit System által forgalmazott áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldaláról tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért felelősséget nem áll módunkban vállalni - de természetesen mindent megteszünk az adatok pontosságáért.

A Bartell Fund Credit System a vonatkozó jogszabályok tiszteletben tartásával vállalja, hogy partnerei számára reklámüzenetet, hírlevelet csak a partnerek előzetes kérésére küld el és mindig biztosítja a szolgáltatás megszüntetésének lehetőségét. Azok a partnerek, akik az oldalainkon kínált hírlevél-szolgáltatás kérése után úgy döntenek, hogy azt a továbbiakban nem szeretnék kapni, bármikor lemondhatják a szolgáltatást.

A bfcs.hu üzemeltetője: Bartell Fund Credit System, Kovács László tulajdona


fizetési módok