Általános Szerződési Feltételek

 

1.Fogalmak meghatározása

 

Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) Szolgáltató, Értékesítő és ügyfél jogait és kötelezettségeit magába foglaló szabályzat. Ügyfél: a weboldalon regisztrált és az oldalon szereplő szolgáltatást, igénybe vevő magánszemély vagy cég. Szolgáltató: A weblapot üzemeltető Kovács László

 

Értékesítés Forgalmazás:

 

Best Fund Clearing Solution Korlátolt Felelősségű Társaság

A Best Fund Clearing Solution Kft., mint az E-Credit kiegészítő valuta szolgáltatója, forgalmazója

Ezen elvek alapján biztosítja együttműködési és Forgalmazói szerződések alapján, a megbízások szerint!

 

Együtt müködő partnerek:

Forgalmazás és értékesítés, jogi segítség:

Clearing Consulting Trade Kft. https://cfc-market.hu

Üdülési-jog Károsultak Érdekvédelmi Szövetsége, https://ukesz.hu/kapcsolat/

BFC System Management Kft. (credit szolgáltató)

KERESKEDELMI MEGBÍZÓT-FORGALMAZÓ:

Eratex Kft.

1126 Budapest, Szendrő utca 48-52. C. ép. D. lház. 1. em. 3.

Cégjegyzékszám:   01 09 929202

Adószáma:            12525263-2-43

Berkoimpex Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-400213,

Adószám: 27841776-2-41,

mint az e-credit elektronikus elszámoló egységek (kiegészítő valuta) Értékesítője 2022 évtől:

 

Szolgáltatás köre: E-CREDIT/BFCS (Kiegészitő valuta) biztosítása, a felajánlott BARTER termékek (üdülési jogok) megvásárlása

és a Best Fund Clearing  Solution Kft. nyilvántartásába került ügyfelek adatkezelése.

 

Ügyfél kijelenti, hogy az általa eladott üdülési joggal nem kíván élni és azt eladja adásvételi szerződéssel vevőnek-SZOLGÁLTATÓNAK a BFCS adásvételi szerződésben rögzített feltételek szerint. Ezzel egyidejűleg a szerződésben rögzített Szolgáltatói feltételek alapján, a minősítést és a hatályba lépést követően biztosítson hozzáférést - a FUND CREDIT egységek szerint - az adatbázisában szereplő és elérhető szolgáltatások és kereskedelmi termékek megvásárlására.

 

A Szolgáltató adatbázisában szereplő és a partneri szerződések (Licence szerződések) és forgalmazói termékek állnak rendelkezésre a BFCS zárt rendszerében.

A honlapon (https://aws-fund.com/index.php) felkínál szolgáltatások és termékek vásárólhatók és megrendelhetők

az E-CREDIT felhasználásával.

Ügyfél kérésére átadott szolgáltatói és kereskedelmi partner listában szereplő és a felajánlott árú alapból tudja kiválasztani a számára meg vásárolható termékeket. A kialkudott anyagi feltételek minden esetben külön megállapodást igényelnek, a honlapon található értékek tájékoztatás jellegűek nem minősülnek ajánlatnak.

 

2. Értékesítői Forgalmazói adatok

 

Best Fund Clearing Solution Értékesítője:

 

FORGALMAZÓKÉNT:

 

Cégnév   :               Best Fund Clearing Solution Kft.

 

Telephely Iroda:       1106 Budapest, Jászberényi út 24-36. (+361 919-0122)

 

Székhely :                1135 Budapest, Lehel utca 48. 2. em. 2. a.

 

Cégjegyzékszám:      01-09-384063

 

Adószám :                28737346-2-41

 

Bankszámla szám:     10409015-50526950  (K&H)

 

web:                        https://bfcs-market.hu/index.php

 

e-mailcím:                bartell.fund.credit@gmail.cominfo@bfcs.hu

 

Képviseli:                Csobán Katalin Ügyvezető Tulajdonos

 

telefon szám:          +3620 372 4553

 

Kapcsolat tartó:        Kovács László Tulajdonos

 

telefon szám:          +36 20-312-3122, +36 20 382 8501

 

3. Regisztráció (minősítés)

 

A weblapon történő böngészéshez regisztráció (minősítés) szükséges, melynek célja a zárt rendszerben való teljes tájékoztatás és bekerülése az adatbázisba, a szolgáltatások igénybevételéhez. A regisztrációban rögzített adatokat kizárólag szerződőt ügyfelek érhetik el. A szolgáltatók által felajánlott termékek az adatbázisa kerülve, konkrét meghatározással és elérhetőséggel kerülnek a BFCS szerződésben felhasználható FUND CREDITEK használatával, jóváírásával.

 

4.Adatkezelés

 

A weboldal használata során szolgáltató a részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben, ha ügyfél a szolgáltatók által felkínált termékek megrendelésével erre írásban meghatalmazást ad. A szolgáltatás teljesítéséről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban foglaltak szerint történik.
Szolgáltató lehetővé teszi ügyfél számára, hogy a köztük fennálló kommunikációt visszautasítsa a E-Creditek lenullázásával. (hírlevél leiratkozás) alábbi címeken:
e-mailküldése: info@bfcs.hu 
levél küldése: 1135 Budapest Lehel út 61.

 

5. Szolgáltatók és Ügyfél jogai és kötelezettségei

 

Ügyfél kijelenti, hogy a BFCS Adásvétel szerződésben azonosítható és rögzített üdülési jogával nem kíván élni, eladja Értékesítőnek/ VEVŐ -nek.

 

Ügyfél kötelezettséget vállal arra és kifejezetten elfogadja - a minősítés feltételeit – és érték arányosnak tekinti a BFCS szerződésében rögzítetteket. Ügyfél felelőssége tudatában kijelenti, hogy a felajánlott üdülési hetét a BFCS szerződésében rögzített és megjelölt adatokért szavatosságot vállal. Ügyfél kijelenti, hogy az eladott üdülési jog a fenntartási díjat /üzemeltetési költséget hiánytalanul befizette, tartozása ezen a címen nem áll fenn. Ügyfél kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Szolgáltató a fenntartási díj /üzemeltetési költség megfizetésére vonatkozóan információt kérjen az adott üdülő üzemeltetőjétől.

 

Szolgáltatót vállalja, hogy Ügyfél által felajánlott üdülési hét értékében a BFCS rendszerébe, adatbázisában kerülő termékeket, megfelelő feltételekkel próbálja meg biztosítani a weboldalon található árakon, a mindenkori szállítói-partneri szerződések szerint. A kereskedelmi forgalomban szereplő áruk és termékek általános garanciáit, minden esetben a partneri és szállítói szerződések szerint a kiszolgáló cég tartozik felelősséggel és garanciákkal az ügyfél (megrendelő) felé. Szolgáltatót semminemű felelősség nem terheli.

A jótállási időt az alábbi táblázat szemlélteti:

Eladási értékhatár

Jótállási idő

10.000 - 250 000 Ft

2 év

250.001 - 

3 év

6. Fizetési feltételek, díjak:

 

A Best Fund Clearing  Solution (BFCS számla) nyitása a minősítést követően a szerződésben rögzített feltételek alapján kerül meghatározásra.

 

A Felhasználók kizárólag a szolgáltatók és az e-credit által szerződött forgalmazók nyilvántartásába került könyvelésén átfuttatott és nyilvántartott összegek után fizetnek forgalmi díjat a szerződésben meghatározott feltételek alapján és az alábbiak szerint:

A Tulajdonos és Forgalmazó által meghatározott elfogadóhelyek számlájára beérkező kiegészítő valuta – továbbiakban BFCS - után a szerződésben rögzített konvertálási és rendszer használati díj összegét magyar forintban kell fizetni.

 

Amennyiben az adott évben semmilyen mozgás nem történik a BFCS számláján, abban az esetben a számlán az év utolsó napján rendelkezésre álló összeg után az újra aktiválási díjat kell megfizetni, ami szintén a szerződésben rögzítve van. Az 5. év leteltével, a további 5 év hosszabbítás újabb minősítését, a credit felhasználásának érdekében és arányában teszi meg a tulajdonos.

 

A BFCS egységek aktiválásával az elektronikus számlájáról történő utalás, illetve kifizetés történik - kimenőutalás – mely után a szerződésben feltüntetésre került forgalmi jutalék összeget, a szerződésben rögzítettek alapján magyar forintban számla ellenében kell megfizetni.

A BFCS felhasználók részére az aktuális tranzakciót, illetve a hozzá tartozó forgalmi díjról szóló díjbekérőt elektronikus úton megküldik a vásárlási visszaigazolással együtt. A felhasználók a kiállítástól számított 8 napos fizetési határidő figyelembe vételével kötelesek a díjbekérőn szereplő teljes összeget átutalással a díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra teljesíteni

 

Amennyiben a felhasználók vitatják az aktuális díjbekérőn szereplő összeget, kötelesek az egyeztetés lebonyolítását 3 munkanapon belül, illetve a számlával kapcsolatos kifogásait és a reklamációit 8 napon belül köteles írásban jelezni.

 

Az összeg beérkezését követő 15. napon (amennyiben az a nap hétvégére vagy munkaszüneti napra esik, akkor az utána következő legközelebbi munkanapon) elektronikus úton megküldi az eredeti számlát a Felhasználók részére.

 

Amennyiben a felhasználók folyószámlája tárgyhónap utolsó napjáig tartozást mutat, a szolgáltató jogosult az E-credit felfüggesztésére, valamint a felhasználó oldalhoz történő hozzáférésének korlátozására.

 

Késedelmes fizetés esetén évi 20% késedelmi kamatot számít fel a Best Fund Clearing Solution Kft., illetve szüneteltetheti az oldal hozzáférését mindaddig, amíg a tartozás fenn áll.

7. Szállítási információk

Cégünk kapcsolatban áll több szállító céggel is, köztük a Magyar Postával.

Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

Az árak tájékoztató jellegűek, egyéb költségek felmerülhetnek.

 

A tájékoztató nem teljes körű, a változás jogát fenntartjuk!

Kérem keressenek a megadott elérhetőségeken.

2015 Kovács László weboldal tulajdonosa

 

 


fizetési módok