Reduced price! DeDietrich DTI732X indukciós wok Nagyobb kép

DeDietrich DTI732X indukciós wok

New product

Több info

A De Dietrich cég, 1684-es megalapulása óta számos újítást vezetett be. Kezdetekben az ipart célozta meg; egy kovácsműhely megalapításával kezdődött a család felemelkedése, majd ezt követően – a XV. Lajostól kapott nemesi címnek köszönhetően – egyenes út vezetett a felemelkedéshez.

A cég, a hosszú évtizedek folyamán, mindig a kiválóságra törekedett; legyen szó akár a hadiparban, a mezőgazdaságban, akár a gépjármű vagy a háztartási gép gyártásban történő tevékenységről.

A De Dietrich a II. ipari forradalmat követően tudott teljes egészében a háztartási gépekre fókuszálni, ennek eredményeképpen számos innovatív újítás került bevezetésre a konyhagépek piacán.

Az 1980-as évek folyamán a De Dietrich indította útjára az indukciós technológiát, majd ezt követően is számos formabontó innovációt vezetett be, hogy megkönnyítse az Ön életét. Mindközül talán az első pirolitikus (vagyis öntisztító) sütő, a gőzsütő, valamint a hideg érintésű sütőajtó bevezetése máig ható; hiszen ezeknek az újításoknak köszönhetően nem csak gyorsan múlóvá, de biztonságossá is tették a konyhában töltött időt.

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

DeDietrich DTI732X indukciós wok

DeDietrich DTI732X indukciós wok