Samsung WF1124XAC elöltöltős mosógép

New product

Több info

Hogyan működik az Eco Bubble? A Samsung ecobubble™ technológiája buborék-generátor segítségével oldja fel a mosószert a vízben, majd levegő hozzáadásával bő mosószeres habpárnát hoz létre. A ecobubble™ technológiával a tisztítószer jobban feloldódik a vízben és gyorsabban bejut a ruhákba, így a mosási művelethez kevesebb meleg vízre van szükség. A Super Eco mosási program csupán 15°C-on mos, olyan hatékonysággal, mint egy 40°C-os program, így energiát takaríthat meg.

Felhasználóbarát kijelző A Samsung mosógépek modern szépségükkel és korszerű, színes LCD kijelzőjükkel feldobják a környezetüket. A Samsung mosógép színes LCD kijelzője automatikusan elemzi a behelyezett szennyes ruha optimális mosási ciklusát. A kijelző intelligens és egyszerű vezérlése megkönnyíti a tulajdonos életét.

Kisebb lyukak a jobb textilvédelemért Az új Gyémánt mintázatú dobbelső egyedi formatervezésének köszönteően kíméletesen mossa a ruhákat. A kis átmérőjű vízkieresztő nyílásokon kevésbé préselődnek ki a textilszálak, így nem bolyhosodik, sérül meg a ruha. A továbbfejlesztett gyémánt alakú dobbal biztos lehet benne, hogy a legkényesebb anyagok is jó kézben lesznek.

Tartós minőség A divat folyamatosan változik, de a Samsung tartós kerámia bevonatú fűtőszála segítségével az Ön mosógépe hosszú éveken át megbízhatóan működik. A kerámia bevonatú fűtőszál megakadályozza a vízkő (kalcium-vegyületek) lerakódását. A vízkő lerakódás esetén a fűtőszál több áramot fogyaszt és csak speciális oldószerekkel távolítható el. A kerámia bevonatú fűtőszál gyors melegítési képessége növeli az energiahatékonyságot, mely költségcsökkenés képében már az Ön következő villanyszámláján is megjelenhet.

Nagyobbkapacitás, kevesebb házimunka, több idő saját magára! Már ránézni is fárasztó a hatalmas kupac mosatlan ruhára? A Samsung új, 12 kg kapacitású mosógépével egyszerre moshatja ki a teljes mennyiséget, amivel időt és energiát takaríthat meg!

Következetes hatékonyság A Samsung Volt Control megóvja a mosógépet a túlfeszültségtől éppúgy, mint az alacsony feszültség okozta problémáktól, és ezáltal megnöveli a mosógép élettartamát. Ráadásul ez az egyedülálló technológia az áramszünetet követően automatikusan újraindítja a készüléket, így védve az Ön ruháit.

Egyenletes működés a csendes mosásért! A mosógépek hangos működésének fő oka a kiegyensúlyozatlanság. A Samsung VRT Plus™ technológia érzékelői biztosítják a dob tökéletes egyensúlyát még nagy fordulatszámnál is, függetlenül a töltet súlyától, így szinte észre sem lehet venni, hogy megy a mosógép. A kevesebb zaj és vibráció pedig azt jelenti, hogy bármikor neki lehet látni a mosásnak.

Vélemények

Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Írja meg véleményét

Samsung WF1124XAC elöltöltős mosógép

Samsung WF1124XAC elöltöltős mosógép